8.1.2019

Jättipotti Suomeen!

Ylöjärvelle osui perjantaina 250 000 euron jättipotti!

Vuosi 2019 alkoi Ylöjärvellä ikimuistoisissa tunnelmissa. Perjantaina 4.1. Betssonin nettikasinon suomalaisasiakas voitti 50 sentin kierrospanoksella peräti 250 000 euroa Piggy Bank -nimisestä kolikkopelistä.

– En ollut uskoa silmiäni, minulta meni puhekyky ja istuin vain ja tärisin. Vihdoin sain sen verran viittelöityä, että sain kaverini varmistamaan, että näkeehän hän saman kuin minä, kertasi 23-vuotias ylöjärveläisnainen epäuskontäyteistä voittohetkeä.

Lisää voittajan tunnelmia täällä: https://content.betsson.com/fi/voittajat/jattipotti-ylojarvelle-piggy-bank-kolikkopelista/
Edellisistä suuremmista kolikkopelivoitoista Betssonilla ehti kulua vain kuukausi. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Turkuun osui 49 160 euron jättipotti ja Seinäjoelle 138 360 euron jättivoitto.

 

betsson-tarjous

 

 

Betsson Group on pohjoismainen, yksi Euroopan johtavista internet rahapelisivustoista. Se tarjoaa kuluttajille pelejä, joita voi pelata turvallisessa ja käyttäjäystävällisessä ympäristössä. NordicBet on yksi Betsson Groupin brändeistä. BML Group on osa ruotsalaista, yli 50-vuotiasta peliyhtiötä, jolla on laaja kokemus eri pelituotteista. Betsson Group työllistää noin 2000 henkilöä neljässätoista maassa. BML Groupin omistaa yli 4000 osakkeenomistajaa ja Betsson Group on listattu NASDAQ OMX Nordic Large Cap -pörssissä.

Be Gamble Aware 18+facebook-pikanäppäintwitter-logokamerankuvayoutube-logo
Takaisin ylös ja pelaamaan!