Tietosuojaseloste ja evästekäytäntö

Mediainvesting Ou (“Mediainvesting”, ”me”, ”meitä”) käsittelee asiakkaittemme ja verkkosivullamme vierailevien henkilötietoja (”sinä”). Työskentelemme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Mediainvesting Ou on markkinointiyritys, joka toimii Tallinnassa Virossa.

Tietosuojaselosteen tarkoitus on selvittää sinulle kuinka käsittelemme tietojasi (”henkilötiedot”). Se siis antaa tärkeitä tietoja lakisääteisistä oikeuksistasi. Linjauksen tarkoituksena ei ole korvata ehtoja mistään sopimuksesta, joka sinulla on kanssamme, eikä tietosuojalakien sinulle antamia oikeuksia.

1. Kuka käsittelee tietojasi?

Mediainvesting Ou, Pirita tee 26 F-8, 10127 Tallin on päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Henkilötietovastaava tarkoittaa yhtiötä, joka vahvistaa henkilötietojen käsittelymenetelmän ja tarkoituksen.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että vaikka me olemme päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä, tietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muilla yhtiöillä on pääsy. Kaikki yhtiöt, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat tässä politiikassa määrättyjä standardeja.

2. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • IP-osoite
  • Sekä kaikkia tietoja, jotka luovutat meille suostumuksellasi

3. Mihin käytämme henkilötietojasi ja koska käsittelemme niitä?

Mediainvesting Ou kerää sinulta tietoja kun vierailet sivustoillamme.

Käytämme henkilötietoja:

  • lähettäessämme tuotteisiin ja palveluihin liittyviä, myyntiä edistäviä sähköpostiviestejä
  • parantaaksemme käyttäjäkokemuksia sekä palveluamme
  • parantaaksemme ja suunnataksemme sinulle meiltä tulevaa mainontaa
  • keskustelufoorumin tai yhteisön rekisteröintiin mahdollistaessamme kommenttien antamisen
  • suorittaakseemme lailliset velvollisuutemme

Käsittelemme tietojasi yllämainitulla tavalla kun:

  • Olet antanut meille suotumuksen tähän tai se on välttämätöntä yrityksemme kannalta, jotta voimme suorittaa lailliset toimenpiteet

4. Kenen käyttöön annamme henkilötietojasi?

Olemme yhteistyössä useiden kolmansien osapuolien kanssa, jotka käsittelevät tietojanne mahdollisesti heidän omien tietosuojakäytäntöjen mukaan. Mikäli sivulla on upotettuna kuvia, videoita tai muuta kolmannen osapuolen materiaalia, tämä on verrattavissa siihen, että kävisit itse kolmannen osapuolen sivustolla, koska he voivat kerätä ja monitoroida evästeitä ja kerätä tietoja. Tässä kolmansia osapuolia keiden kanssa olemme yhteistyössä:

  • Postisovellusten toimittajamme ConvertKit, Inc., sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield tietosuojajärjestelyn alainen, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme;
  • Plugin ohjelmien toimittajamme ja WordPress.com Automattic, Inc.:n isäntä, sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield tietosuojajärjestelyn alainen, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme;
  • Analyysipalvelujemme toimittajat (esimerkiksi Google ja Hotjar) käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa henkilötietovastaavana. Katso evästepolitiikkamme alla olevasta liitteestä nähdäksesi miten voit estää analyysitoimittajien pääsyn henkilötietoihisi.
  • Palvelujen toimittajat tai henkilötietorekisterin pitäjät käsittelevät henkilötietojasi meidän ohjeidemme mukaan, esim. esimerkiksi pilvipalveluja.
  • Jos meillä on lain määräämä velvollisuus suostua julkaisemaan tietoja täyttääksemme lakimääräiset velvoitteemme tai suojellaksemme etujamme tai turvallisuuttamme.
  • Mikäli myymme, ostamme tai organisoimme uudelleen liiketoimintaamme tai omaisuuttamme tai jos kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat, hankkii omaisuuttamme.

 

6. Suoramarkkinointi

Käytämme saamiamme tietoja markkinoidaksemme tuotteitamme tai informoidaksemme meidän ja/tai yhteistyökumppaneiden palveluista/tuotteista

Halutessasi voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista.

Markkinoimme sinulle vain tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai joihin olet osoittanut kiinnostusta.

7. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietojasi toistaiseksi tai niin kauan kun niitä tarvitaan laillisiin tarkoituksiin.

8. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on oikeus pyytää tietojasi meiltä tai vaatia oikaisua tietoihisi, mikäli ne ovat todistetusti virheellisiä.

Saatavuus

Voit pyytää meitä:

  • vahvistamaan käytämmekö sinun henkilötietojasi;
  • toimittamaan sinulle kopion näistä tiedoista;
  • toimittamaan sinulle muut henkilötietoihisi liittyvät tiedot, esimerkiksi meillä olevat tiedot, mihin me käytämme niitä, kenelle annamme niitä, siirrämmekö niitä EU:n ulkopuolelle ja kuinka suojaamme ne, kuinka kauan säilytämme niitä, mitkä oikeudet sinulla on, kuinka voit tehdä valituksen, mistä olemme saaneet tietosi ja olemmeko me käyttäneet automaattista päätöksentekoa tai profilointia siinä määrin, kuin tietoja ei ole toimitettu sinulle tässä politiikassa.

Oikaisut

Voit pyytää meitä muuttamaan tietojasi mikäli ne ovat todistetusti virheellisiä

Poistaminen

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi, mutta ainoastaan kun:

  • niitä ei enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin; tai
  • olet perunut suostumuksesi (silloin kun prosessi perustui suostumukseesi); tai
  • käytät oikeutta kieltäytyä hyväksymästä (katso Vastalause alla); tai
  • kun niitä on käytetty laittomasti; tai
  • niitä tarvitaan noudattamaan lakivelvoitteita.

Emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi mikäli niiden käyttäminen on välttämätöntä:

  • lakimääräysten noudattamiseksi; tai
  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • On myös tiettyjä muitakin olosuhteita joissa emme ole velvollisia suostumaan poistamisvaatimuksiisi, mutta nämä kaksi ovat todennäköisimpiä olosuhteita joissa kieltäytyisimme hyväksymästä tämän vaatimuksen.

Rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan (ts. säilyttämään mutta ei käyttämään) henkilötietojesi käyttöä, mutta vain kun:

  • niiden virheettömyys on kiistanalainen (katso Oikaisu), antaaksesi meidän tarkistaa niiden virheettömyys; tai
  • käyttö on laitonta, mutta et halua niitä poistetavaksi; tai
  • niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin, mutta meillä on edelleen tarve oikeudellisen vaateen perustelemiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai
  • olet käyttänyt oikeutta vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja pääasiallisten syiden vahvistaminen on ratkaisematta.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttämistä noudattamalla rajoituspyyntöä:

  • kun meillä on suostumuksesi; tai
  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai
  • suojellaksemme toisen luonnollisen tai juridisen henkilön oikeuksia.

Siirrettävyys

Voit pyytää meitä toimittamaan sinulle henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää saada ne porttauksena suoraan toiselle henkilötietovastaavalle, mutta kuitenkin vain jos:

  • käyttö perustuu suostumukseesi tai kanssasi laadittuun sopimukseen; ja
  • käyttö tapahtuu automaattisin keinoin.

Vastustus

Voit esittää vastaväitteen kaikelle henkilötietojesi käytölle, joka perustuu ”lainmukaisiin etuihimme”, mikäli katsot perusoikeuksiesi ja vapauksiesi painavan enemmän kuin lainmukaiset etumme.

Meillä on mahdollisuus näyttää, että meillä on pakottavat lainmukaiset edut, jotka ovat tärkeämpiä kuin oikeutesi ja vapautesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopion tai viitetiedot suojasta, jonka alla henkilötietosi on siirretty Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Saatamme muokata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä dokumentteja (ts. piilottaa tiettyjä näiden dokumenttien sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluontoisuuden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus rekisteröidä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käytöstä.

Pyydämme kuitenkin, että pyrit ratkaisemaan asiat meidän kanssamme ensin, koska sinulla on milloin tahansa mahdollisuus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.

9. Evästepolitiikka – Liite A

Käytämme evästeitä

Voidaksemme tarjota sinulle täyden valikoiman toimintoja vieraillessasi kotisivullamme, tunnistaaksemme mieltymyksesi ja tehdäksemme vierailusta kotisivulla mukavampaa ja helpompaa käytämme evästeitä.

Mitä evästeet ovat?

Eväste, pixel tai samanlainen teknologia on pieni tiedosto tai tieto, joka tallentuu tietokoneeseesi tai laitteeseesi vieraillessasi kotisivulla. Sen ansiosta kotisivu muistaa sinun menettelysi ja mieltymyksesi (kuten kirjautumisen, kielen, kirjasinkoon ja muut näytön mieltymykset) tietyn ajan, joten sinun ei tarvitse asettaa niitä uudelleen palatessasi kotisivulle tai selaillessasi sivulta toiselle.

Vaihtoehtosi

Käyttämällä verkkosivuamme, suostut käyttämään ja tallentamaan evästeitä tietokoneeseesi tai laitteeseesi.

Voit katsella yleisesti kotisivuamme ilman evästeitä, mutta tällöin sen tietyt osat eivät toimi kunnolla tai navigointi hidastuu.

Ellet halua evästeitä varastoitavan tietokoneeseesi tai laitteeseesi, voit deaktivoida kyseisen vaihtoehdon selaimesi järjestelmäasetuksista. Voit myös milloin tahansa poistaa varastoidut evästeet selaimesi järjestelmäasetuksista.

Lisätietoja evästeiden deaktivoinnista ja poistamisesta löytyy täältä: https://www.aboutcookies.org/cookie-faq/. Muista kuitenkin, että ellet hyväksy mitään evästeitä, tämä saattaa rajoittaa tarjoustemme toimivuutta.

Evästekategoriat

Käytämme evästeitä eri tarkoituksiin ja eri toimintojen kanssa.

Jotkin evästeet ovat:

  • välttämättömiä teknisessä mielessä (tekniset tarpeet)
  • varastoituina ja niitä käytetään tietty aika (varastoinnin kesto)
  • sijoitettuja ja varastoituja meidän tai kolmannen osapuolen toimesta (evästetoimittaja).

Tekniset tarpeet

Evästeet, jotka ovat teknisesti:

  • välttämättömiä: Käytämme tiettyjä evästeitä, koska ne ovat täysin välttämättömiä verkkosivun järjestykselle ja sen kunnolliselle toiminnalle. Nämä evästeet sijoitetaan automaattisesti tietokoneeseesi tai laitteeseesi kirjautuessasi verkkosivulle tai tiettyyn toimintoon ja ne ovat siellä siihen saakka kunnes asetat selaimesi torjumaan evästeet.
  • ei välttämättömiä: Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä sijoitetaan tietokoneeseesi tai laitteeseesi parantamaan mukavuutta ja kotisivumme suorituskykyä tai tallentamaan tietyt itse tekemäsi asetukset. Käytämme myös evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä teknisessä mielessä saadaksemme tietoja kotisivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuudesta, jotta me voimme mukauttaa sitä tarpeisiisi ja vaatimuksiisi entistä määrätietoisemmin.

Säilytyksen kesto

Session cookies: Joitakin evästeitä (nk. istuinkohtaisia evästeitä) tarvitaan vai istunnon aikana kotisivullamme. Ne poistetaan tai ne lopettavat toimintansa heti, kun poistumme verkkosivulta tai istunto päättyy. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi tietyn informaation säilyttämiseksi istuntosi aikana.

Permanent cookies: Joitakin evästeitä (nk. pysyviä evästeitä) varastoidaan pitemmäksi aikaa. Ne auttavat esimerkiksi tunnistamaan sinut palatessasi verkkosivulle uudelleen ja ne avaavat säästetyt asetukset. Näin pääset verkkosivuille nopeammin tai mukavammin, eikä sinun esimerkiksi tarvitse säätää asetuksia, esimerkiksi valita kieltä uudelleen. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti ennalta määrätyn aikajakson jälkeen.

Flow cookies: Näitä evästeitä käytetään viestinnässä sisäisten palvelimiemme välillä yhtiöryhmässämme. Ne on sijoitettu tietokoneeseesi tai laitteeseesi ruvetessasi navigoimaan verkkosivulla ja ne poistetaan verkkosivulla navigointisi jälkeen. Näille evästeille on annettu ainutlaatuinen tunnusnumero, mutta ne eivät salli meidän tehdä mitään johtopäätöksiä kyseisestä asiakkaasta tai käyttäjästä.

Evästeiden toimittajat

Provider cookies: Nämä evästeet olemme sijoittaneet itse tai sen on tehnyt verkkosivumme operaattori meidän toimeksiannostamme.

Third-party cookies: Kolmannen osapuolen evästeitä varastoivat ja käyttävät muut organisaatiot tai verkkosivut, esimerkiksi verkkoanalyysityökalut. Ulkoiset toimittajat voivat myös käyttää evästeitä näyttääkseen mainoksia tai integroidakseen sosiaalisiin verkostoihin sisältöä, kuten sosiaaliset liitännäiset (plug-ins). Lisätietoja verkkoanalyysityökaluista ja laajuusmittauksesta, katso alla olevaa evästekäytäntöä.

Evästeiden käyttö verkkoanalyysiin ja laajuusmittaukseen

Käytämme Google Analytics eli Google Inc:n (“Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä verkkosivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuuden ja mieltymysten tunnistamiseen. Eväste mittaamat tiedot tämän verkkosivun käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP osoitteesi) siirretään Googlen palvelimeen Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivun käyttöä, koostaakseen raportteja verkkosivun tapahtumista meille ja suorittaakseen verkkosivun ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluja. Google saattaa myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille lain näin vaatiessa tai alueelle, jossa kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta.

Voit deaktivoida Google Analyticsin käyttämän selaimen add-on-liitännäistoiminnon, jos haluat, että verkkosivun analyysiä ei suoriteta. Voit ladata liitännäisen täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=.

Tämä lisätoiminto tallentaa valintasi laitteeseesi, joka hoitaa Google Analyticsin deaktivoinnin. Tämä johtaa ainoastaan Google Analyticsin deaktivointiin laitteesta ja selaimesta, josta opt-out oli aktivoitu. Lisäksi sinun ehkä tarvitsee reaktivoida se, mikäli poistat evästeet laitteestasi.

Takaisin ylös ja pelaamaan!